החברה פועלת תחת תקינה בינלאומית בתחום ניהול
מערכות בטיחות מזון:
- תקן ISO 9001 לניהול מערכת איכות
- תקן ISO-22000 לבטיחות מזון באתר תרדיון
- מיישמת את עקרונות ה–HACCP (מערכת לניתוח וניהול סיכונים בריאותיים ובטיחותיים הקשורים לרכיבים ולתהליכי ייצור המוטמעת בשני אתרי הייצור של החברה)
- אישור GMP הניתן ע"י משרד הבריאות
- תקן BRC במחלקות השונות באתר ציפורית.
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/nongmo_verified.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/iso-2.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/haccp-1.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/gluten_free.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/utz_certified.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/brc_global.png)
![](http://www.carmit-cocoa.co.il/wp-content/uploads/2017/04/sgs_process.png)