מתכונים

בראוניז שוקולד ממכרים

מצרכים

בראוניס שוקולד ממכרים

250 גר' ממרח קקאו חלבי מסדרת GAYA

(3250060)

180 גר' חמאה מומסת

180 גר' ביצים

250 גר' סוכר

50 גר' סוכר חום דמררה

150 גר' קמח

35 גר' קקאו

2 גר' אבקת אפייה

קורט מלח

לפיזור מעל: 70 גר' אגוזי מלך שבורים גס.

אופן ההכנה

  1. מנפים ומערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה וקורט מלח
  2. בקערה נפרדת מערבבים את החמאה המומסת עם הממרח קקאו חלבי לתערובת אחידה.
  3. בקערת מיקסר, בעזרת מטרפה, מערבבים במהירות איטית את הביצים, הסוכר הלבן והחום כ 2 דקות.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד תוך ערבוב כדקה שתיים, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  5. יוצקים לתבנית מרובעת בגודל 22*22 בגובה 2.5 ס"מ ומישרים, מפזרים מעל אגוזי מלך שבורים גס.
  6. אופים בחום של 160 מעלות כ 20-25 דקות.
  7. מצננים היטב, רצוי בקירור וחותכים לקוביות בגודל רצוי.