מתכונים

עוגיות בצק פריך עם גאנש שוקולד בטעמים

מרכיבים בצק פריך:

 500 גר' קמח

200 גר' אבקת סוכר

70 גר' אבקת שקדים

300 גר' חמאה בקיץ אנחנו נוריד את הכמות של החמאה ל 280 גר קרה

2 גר' מלח ים אטלנטי

100 גר' ביצים (כ2 ביצים בגודל מדיום)

 

אופן הכנה:

מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון ביחד, מלבד הביצים ונטחן אותם עד לקבלת פירורים דקים כאשר קיבלנו תערובת אחידה ללא גושים מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק. משטחים בין שני דפי נייר אפיה ומקררים כלפחות שעתיים.

לאחר מכן מרדדים לעובי של 3מ"מ חותכים לגודל הרצוי עם חותכן ובחלק מהעוגיות בעזרת חותכן קטן יותר עושים חור אופים כ-7 עד 8 דקות בתנור מחומם ב-170 מעלות מקררים.

מרכיבים לגאנש בטעמים

100 גר' שמנת Monna Lisa, מאסטר מרטיני

220 גר' שוקולד בטעמים

 

אופן הכנת הקרם :

להרתיח את הקרם ולשפוך ב-3 טעמים על השוקולד.

לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

לקרר ולזלף על התחתית של העוגייה

לסגור עם החלק עם החור שפיזרנו עליו קצת אבקת סוכר