מתכונים

מוס פטל ושוקולד לבן אינסרט מרמלדה פירות אקוסטיים גליז אדום על בסיס סבלה שיבולת שועל משוחזר

לאינסרט אקזוטי

200 גר' מחית בננה

105 גר' מחית מנגו

75 גר' מחית פסיפלורה

8 גר' מחית לים

42 גר' סוכר

12 גר' פקטין

33 גר' מסה ג'ילטין 1:5

 

אופן הכנה:

מערבבים את הפקטין והסוכר, בקלחת מחממים את המחית פירות על אש ומוסיפים את הפקטין והסוכר בהתחלת הבישול. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ-2 דקות תוך כדי ערבוב מורידים מהאש ומוסיפים את מסה הג'ילטין, יוצקים בתבנית סיליקון בצורת לב קטן ומקפיאים.

 

מוס פטל ושוקולד לבן

110 גר' של מחית פטל

30 גר' מים

35 גר' מסה גילטין 1:5

225 גר' שוקולד לבן (כרמית קקאו)

500 גר' שמנת מתוקה מוקצפת(במרקם יוגורט)

 

אופן הכנה :

להכניס בקערה את המחית פטל ,המים והמסה גילטין

ולהביא לרתיחה לשפור על השוקולד לבן לערבב ולקרר ל-35 מעלות, להוסיף את השמנת המתוקה בתנועה קיפולית בתערובת של השוקולד ופטל לצקת בתבנית לב ולהקפיא כשעתיים

 

תחתית סבלה משוחזר

100 גר' עוגיות שיבולת שועל טחון

30 גר' ממרח שוקולד לבן (סדרת GAYA כרמית קקאו)

10 גר' חמאה מומסת

 

אופן הכנה: להמיס את החמאה ולשפוך על העוגיות והממרח שוקולד לבן, לערבב ולמרוח על הלב בעזרת כף או פלטה קטנה מדורגת, להחזיר למקפיא עד למחרת.

 

גלאסאג' אדום            

100 גר' נפאג'

150 גר' מים

400 גר' מירור גלייז שקוף

100 גר' מירור לבן

אופן הכנה :בקלחת מכניסים את הנפאג' והמים ומביאים לרתיחה, יוצקים על 2 סוגי מירור גלייז מערבבים ביחד מוסיפים צבע מאכל אדום בכמות הרצויה לקבלת הצבע הנדרש מקררים ל-36 עד 40 מעלות ומצפים את המנות לקשט עם לבבות.