מתכונים

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

רכיבים:

 100 גר' ביצים

100 גר' סוכר לבן

40 גר' סוכר חום

175 גר' שוקולד מריר 70% כרמית קקאו

130 גר' חמאה

40 גר' קמח

20 גר' קקאו כהה

5 גר' אבקת אפיה

100 גר' אגוזי מלך גרוס דק

300 גר' דסקיות שוקולד בטעמים (תפוז, תות, לימון, פיסטוק) של מאסטר מרטיני

 

אופן הכנה: 

מקציפים במיקסר בעזרת מטרפה את הביצים, סוכר לבן וסוכר חום

במקביל ממיסים ביחד במיקרוגל או באמבט מים את השוקולד מריר והחמאה

בנפרד מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, אגוזי מלך, קקאו ושלושה סוגים של שוקולד בטעמים לפי בחירה

כשהמסה של הביצים והסוכרים מוקצפת מוסיפים לה את התערובת של השוקולד מריר והחמאה המומסת ולבסוף מקפלים לתוכה את החומרים היבשים.

מקררים את המסה ומגלגלים חתיכות קטנות של 10 גר' מקסימום

מניחים על נייר אפיה עם רווחים של 2 עד 3 סנטימטר ביניהם

אופים בין 6 ל-7 דקות בחום של 170 מעלות

כאשר רואים סדקים על פני שטח העוגיות , זה סימן שהעוגייה מוכנה.

מקררים ומצפים עם שוקולד בטעמים בחצי גובה.