מתכונים

קוקטיילים לסילבסטר – קוקטייל על בסיס ברנדי

מצרכים

מרכיבים ל-2 כוסות:

 

80 גר' שמנת מתוקה

30 גר' מטבעות שוקולד חלב 'כרמית'

40 מ"ל ברנדי

20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)

10 גר' ליקר קפה

קוביות קרח

אופן ההכנה

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות. למזוג לכוס הגשה.

לקישוט: לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.