מתכונים
קוקטיילים לסילבסטר – קוקטייל על בסיס ברנדי
מצרכים
מרכיבים ל-2 כוסות:
80 גר' שמנת מתוקה
30 גר' מטבעות שוקולד חלב 'כרמית'
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)
10 גר' ליקר קפה
קוביות קרח
אופן ההכנה
לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות, לשפוך את השמנת החמה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות. למזוג לכוס הגשה.
לקישוט: לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.